J. van Doorn BV

Prijs

0.00
26.04

Merken

 • Villeroy en Boch
 • F2D Fine 2 Dine

Kleur

 • Wit
 • Zwart

Vorm

 • Rond

Horeca porselein

Terug naar overzicht

Online horeca porselein kopen

Ontdek het uitgebreide assortiment horeca servies voor uw horecagelegenheid. In onze webshop vindt u ruim 600 horeca producten van de beste merken op het gebied van horeca servies: Villeroy & Boch, F2D, Q Authentic en Raw Design. Wij kunnen complete serviesseries leveren, maar ook kleine, losse artikelen om uw servies mee af te maken. Het is tevens mogelijk om ons horeca servies van uw bedrijfslogo te voorzien. J. van Doorn BV is hiermee dé horecaleverancier voor al uw servies van porselein.

Waarom horeca porselein bestellen bij J. van Doorn BV?

 • Hoogwaardig horeca servies sinds 1980
 • Topmerken als Villeroy & Boch en Q Authentic
 • Ruim 600 horeca producten in onze webshop
 • Uw horeca servies laten bezorgen of zelf afhalen
 • Bekijk onze producten in de showroom in Hoogvliet

Wilt u meer weten over ons horeca servies van porselein? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 466 3220 of vul het contactformulier in.

Horeca porselein voor uw onderneming

J. van Doorn BV is in 1935 begonnen als porseleinhandel en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een leverancier van hoogwaardig horeca servies. Ons servies van porselein leveren wij aan een divers klantenbestand: al vele hotels, cafetaria’s, cafés, lunchrooms en cateringservices gingen u voor en bestelden hun horeca servies via onze webshop.

De producten in ons assortiment

Het assortiment horeca servies van J. van Doorn BV bestaat uit ruim 600 producten. Via onze webshop kunt u het servies eenvoudig bestellen. Onze collectie bestaat uit onder andere:

Porseleinen borden

In onze webshop bieden wij een groot aantal borden aan. De borden variëren niet alleen in afmeting, maar zijn ook verkrijgbaar in diverse vormen: traditioneel rond of vierkant, of met een afwijkende golf-vorm. Wij kunnen platte borden leveren voor ontbijt, lunch en diner, maar ook diepe borden voor bijvoorbeeld soepen of pastagerechten.

Porseleinen kopjes

Bij J. van Doorn BV zijn diverse soorten kopjes verkrijgbaar, van basic tot modern vormgegeven. Erg populair zijn de stapelbare koffiekopjes: deze worden veel gebruikt bij het ontbijtbuffet in hotels. Naast koffiekopjes vindt u in onze webshop ook soepkoppen.

Porseleinen schotels

Voor een professionele uitstraling serveert u uw gasten het liefst koffie in een kop met schotel. Daarom hebben wij voor elk kopje een bijpassend schoteltje.

Bekers van porselein

Voor de gasten van uw horecagelegenheid die niet graag uit een klein kopje drinken, hebben wij ook diverse grotere bekers met oor, van bijvoorbeeld het gerenommeerde merk Villeroy & Boch.

Porseleinen kommen

Van een slakom tot een soepkom en van een sauskom tot een groentekom: in ons assortiment horeca servies heeft u de keuze uit een grote hoeveelheid kommen van diverse afmetingen en vormen.

Schalen van porselein

Schalen zijn er in diverse vormen en maten. Zo kunnen wij grote schalen leveren waar u salades op kunt presenteren, maar ook kleine schaaltjes om uw gasten nootjes te serveren. U kunt kiezen uit ronde, vierkante, ovale en rechthoekige schalen. Tevens hebben wij diverse schalen met afwijkende vormen in ons assortiment. Hiermee geeft u uw horeca servies een bijzondere uitstraling.

Overig horeca servies

Naast bovenstaande producten vindt u in ons assortiment ook ander horeca servies, zoals amuselepels, eierdopjes, terrines, theepotten, vazen, boterschalen, sauskommen, suikerpotten, melkkannen, asbakken en kandelaars.

Onze merken horeca servies

Als horecaleverancier hechten wij veel waarde aan het leveren van de allerbeste kwaliteit. Door te kiezen voor servies van merken als Villeroy & Boch, kunnen wij u de duurzaamheid bieden die u verwacht van horeca servies. In ons assortiment vindt u producten van deze gerenommeerde merken:

Villeroy & Boch

Het horeca porselein van Villeroy & Boch kenmerkt zich door een modern design met een vleugje klassiek. Dit alles wordt gecombineerd met een zeer hoogwaardige kwaliteit, waardoor het servies van Villeroy & Boch zeer geschikt is voor alle horecagelegenheden.

Continental

Het Afrikaanse merk Continental zette in 2003 voet in Nederland en heeft met zijn hoogwaardige servies de horecawereld veroverd. Door het servies tijdens het productieproces te voorzien van aluminium, krijgt het servies zijn unieke kleur én wordt de levensduur van de producten aanzienlijk verlengd.

Q Authentic

Het porseleinen horeca servies van Q Authentic wordt door een slim chemisch proces versterkt. Hierdoor krijgt het een zeer sterke glazuurlaag en ontstaan bijzondere kleurpatronen. Tijdens de vervaardiging komen er kleine gaatjes en scheurtjes in het porselein. Deze geven het porselein een bijzondere en volkome unieke tekening: geen bord of kom is daardoor hetzelfde.

Q Fine China

Q Fine China kenmerkt zich door zijn multifunctionaliteit. Het servies is licht, goed stapelbaar en bevat vaak meerdere vlakken. Hierdoor is er op het gebied van opmaak veel mogelijk. Zo vindt u in de Q Fine China-collectie bijvoorbeeld borden met een vak voor het hoofdgerecht en daarnaast plaats voor drie bijpassende schaaltjes.

Assortiment

J. van Doorn BV beperkt zich niet alleen tot horeca servies, maar levert ook:

Uw logo op het servies

Het is tevens mogelijk om het horeca servies van uw bedrijfslogo te voorzien. Het inbranden van uw logo of vignet geeft het servies een unieke en chique uitstraling. Bel voor de mogelijkheden voor uw bedrijf naar het telefoonnummer 010 466 3220 of vul het contactformulier in.

Ons horeca porselein bekijken in de showroom

U kunt via onze webshop gemakkelijk het gewenste horeca servies bestellen, maar u kunt het servies ook eerst komen bekijken in onze showroom. In de showroom staan veel producten van onze kwaliteitsmerken uitgestald, die u onder het genot van een kop koffie kunt bezichtigen.

Het adres van onze showroom:

Showroom J. van Doorn BV
Oppermanstraat 33
3194 AC Hoogvliet

Openingstijden van de showroom:

 • Maandag08.30 - 17.00 uur
 • Dinsdag08.30 - 17.00 uur
 • Woensdag08.30 - 17.00 uur
 • Donderdag08.30 - 17.00 uur
 • Vrijdag08.30 - 17.30 uur

Contactgegevens

Heeft u vragen over ons horeca servies? Neem dan contact op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Getoond 1–60 van 9031234567...1516